Naturablog

Reggeli édes-szájúaknak: Mennyei csokoládés bogyótál

Szerző: virag Közzétéve:

Akár fűszeres, akár édes verzióban- de a tálak jelenleg népszerűbbek, mint valaha. Megmutatom egy finom bogyós tál receptjét csokoládéval is.

Nem ok nélkül népszerűek a turmix tálak a reggelizőasztalnál és az Instagram -oldalakon. Finom ízűek, mutatósak, frissítőek és tele vannak vitaminokkal. Most elhoztam csokis változatban, még mindig egészséges verzióban!

Hozzávalók:

  • 300 g fagyasztott bogyó
  • 50 ml mandula tej
  • 2 ek csokoládé
  • 1 ek kókuszzsír
  • Bogyók és diófélék
Forrás:Pinterest

Elkészítés:

  1. Az összes hozzávalót turmixgépbe tesszük, és addig keverjük, amíg a keverék sima nem lesz.
  2. A csokoládécseppeket kókuszolajjal felmelegítjük és elkeverjük.
  3. Tegyük a keveréket egy tálba, fedjük le az olvasztott csokoládéval, és tegyük 10 percre a hűtőbe.
  4. Ha az idő letelt, fogyaszthatjuk is friss gyümölcsökkel és dióval.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, illetve megtalálsz minket a Facebookon is!