Reggeli édes-szájúaknak: Mennyei csokoládés bogyótál
Akár fűszeres, akár édes verzióban- de a tálak jelenleg népszerűbbek, mint valaha. Megmutatom egy finom bogyós tál receptjét csokoládéval is.
Nem ok nélkül népszerűek a turmix tálak a reggelizőasztalnál és az Instagram -oldalakon. Finom ízűek, mutatósak, frissítőek és tele vannak vitaminokkal. Most elhoztam csokis változatban, még mindig egészséges verzióban!
Hozzávalók:
- 300 g fagyasztott bogyó
- 50 ml mandula tej
- 2 ek csokoládé
- 1 ek kókuszzsír
- Bogyók és diófélék

Elkészítés:
- Az összes hozzávalót turmixgépbe tesszük, és addig keverjük, amíg a keverék sima nem lesz.
- A csokoládécseppeket kókuszolajjal felmelegítjük és elkeverjük.
- Tegyük a keveréket egy tálba, fedjük le az olvasztott csokoládéval, és tegyük 10 percre a hűtőbe.
- Ha az idő letelt, fogyaszthatjuk is friss gyümölcsökkel és dióval.
Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, illetve megtalálsz minket a Facebookon is!