Naturablog

Egyszerű 3 összetevős recept: Spenótos cannelloni

Szerző: virag Közzétéve:

Szeretnél egy egészséges és egyszerű ebédet vagy vacsorát? Ezekhez a spenótos cannellonik-hoz csak három összetevőre van szükséged!

Íme egy fantasztikus olasz recept, ezeket az egyszerű spenótos cannellonikat villámgyorsan elkészítheted. Az összedobása megvan 15 perc alatt, majd aranybarnára süthetjük őket a forró sütőben – és ehhez mindössze három hozzávalóra van szükséged a konyhából. Ehhez a recepthez fagyasztott spenótot fogunk használni, ami nemcsak rendkívül praktikus, hanem egészséges is. A friss változathoz hasonlóan a fagyasztott spenót is sok vitamint, ásványi anyagot és másodlagos növényi anyagot tartalmaz.

Hozzávalók:

  • 400 g fagyasztott spenót (kiolvasztva)
  • 1 doboz paradicsom (lecsepegtetve)
  • 125 g cannelloni
  • fűszerezés ízlés szerint
Forrás:Pinterest

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 175 ° C -ra, alsó és felső funkción.
  2. Kenjünk meg egy kis tepsit egy kevés olívaolajjal, majd egy kanállal öntsük a felolvasztott és jól kinyomkodott spenótot a cannelloni -ba, és tegyük a sütőedénybe.
  3. Öntsük a paradicsomdarabokat a megtöltött cannelloni-ra, és süssük körülbelül 45 percig, amíg aranybarna nem lesz.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, illetve megtalálsz minket a Facebookon is!