Egyszerű 3 összetevős recept: Spenótos cannelloni
Szeretnél egy egészséges és egyszerű ebédet vagy vacsorát? Ezekhez a spenótos cannellonik-hoz csak három összetevőre van szükséged!
Íme egy fantasztikus olasz recept, ezeket az egyszerű spenótos cannellonikat villámgyorsan elkészítheted. Az összedobása megvan 15 perc alatt, majd aranybarnára süthetjük őket a forró sütőben – és ehhez mindössze három hozzávalóra van szükséged a konyhából. Ehhez a recepthez fagyasztott spenótot fogunk használni, ami nemcsak rendkívül praktikus, hanem egészséges is. A friss változathoz hasonlóan a fagyasztott spenót is sok vitamint, ásványi anyagot és másodlagos növényi anyagot tartalmaz.
Hozzávalók:
- 400 g fagyasztott spenót (kiolvasztva)
- 1 doboz paradicsom (lecsepegtetve)
- 125 g cannelloni
- fűszerezés ízlés szerint

Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 175 ° C -ra, alsó és felső funkción.
- Kenjünk meg egy kis tepsit egy kevés olívaolajjal, majd egy kanállal öntsük a felolvasztott és jól kinyomkodott spenótot a cannelloni -ba, és tegyük a sütőedénybe.
- Öntsük a paradicsomdarabokat a megtöltött cannelloni-ra, és süssük körülbelül 45 percig, amíg aranybarna nem lesz.
Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, illetve megtalálsz minket a Facebookon is!